با سلام به وبلاگ معلم كلاس ششم خوش آمديد؛ لطفاً با نظرات خود ما را ياري نمائيد؛ اميدوارم لذت ببريد و براي بهتر شدن وبلاگ نظر بدهيد؛ خواص هر رنگ میوه را بشناسید
زیارت عاشورا

تقریبا همه مى دانند که باید در طول روز تا جایى که مى توانند (دست کم 5 بار در روز) از میوه، سبزى و محصولات طبیعى استفاده کنند. به نظر مى رسد بشقاب سبزى و سالاد ما مى تواند به اندازه برنامه ریزى براى یک سفر، جالب و هیجان انگیز باشد.

بنابر نتایج تحقیقى که اخیرا در کشور انجام شده مردم ایران آنطور که باید در طول روز از رنگ هاى مختلف میوه و سبزى استفاده نمى کنند.69 درصد مردم کشور به حد کافى سبزی ها و میوه های سبز رنگ نمى خورند، 78 درصد قرمز، 86 درصد سفید، 88 درصد آبى ارغوانى و 79 درصد زرد نارنجى.

در واقع نباید فقط یک رنگ خاص میوه یا سبزى را به طور مداوم خورد. نتایج این قبیل تحقیقات نشان داده، مردم با رعایت نکردن اصل خوردن میوه هایى از رنگ هاى متفاوت نه تنها خود را از خوردن مزه هاى متفاوت محروم مى کنند، بلکه خود را از مواد شیمیایى منحصر به فردى که فقط در یک رنگ خاص میوه یا سبزى یافت مى شوند هم محروم مى کنند.

این ترکیبات مختلف و متفاوت در بهبود سلامت ما تاثیرات خاص خود را دارند؛ مثلا اگر فقط فلفل دلمه اى قرمز بخورید بهره مندى شما از مواد مغذى محدود مى شود، زیرا رنگ هاى دیگر را به بدن نمى رسانید.

خواص هر رنگ میوه را بشناسید



وقتى صحبت از ارزش غذایى رنگ ها مى شود، باید گفت هیچ رنگى بر رنگ هاى دیگر برترى ندارد؛ براى این کار به طیف کاملى از رنگ ها احتیاج داریم تا ببینیم هر رنگ چه فوایدى دارد. در ادامه خواص رنگ های میوه ها و سبزیجات را بیان می کنیم:سبز
غذاهاى سبز رنگ حاوى مواد شیمیایى ضد سرطان هستند مثل انواع ایزوتیوسیانیت ها. در عین حال آنها حاوى لوتئین و زیزانتین هستند که این دو آنتى اکسیدان خطر از بین رفتن شبکیه را که یکى از علل اصلى نابینایى است، کاهش مى دهند.

 

زرد:غذاهاى زرد مملو از ویتامین سی هستند و در عین حال برخى از صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد روى پوست را کاهش مى دهند

 

نارنجى:

 این میوه ها حاوى بتاکاروتن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنى می شوند و از آسیب هاى ناشى از رادیکال هاى آزاد که باعث پیرى زودرس مى شوند پیشگیرى مى کنند. مواد مغذى میوه هاى خانواده سیتروس (مرکبات) باعث بهبود سلامت دهان مى شوند

 

قرمز:

مواد غذایى قرمز رنگ لیکوپن دارند. این ماده یک ضد سرطان شناخته شده است. اسید الاجیک موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن دی ان ای را کاهش مى دهد. فلاوینوئیدها که عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشک و شاتوت و بلوبرى) یافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اکسیدان ها را افزایش می دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد محافظت مى کنند. به حفظ عملکرد قواى استدلال و منطق در مغز کمک می کنند و جلوى پیرى را مى گیرند.

 

بنفش:
انگور و کلم بنفش حاوى آنتوسیانین هستند که از سلول ها در برابر آسیب هاى اکسیداسیون محافظت مى کنند و در نتیجه آن ظهور علائم پیرى به تاخیر مى افتند. این مواد مغذى که مسئول رنگ تیره میوه ها هستند به فرآیند درک و استدلال کمک می کنند و سایر آنتى اکسیدان هاى موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند.

 

 

سفید:

 پیاز، سیر، پیازچه و موسیر حاوى آلیسین و کوئرستین هستند که هر دو آنها خطر حمله قلبى را کاهش می دهند و به عملکرد سیستم ایمنى بهبود مى بخشند. گل کلم نیز حاوى سولفورافان است که یک ماده ضد سرطان به شمار می رود.

 



با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد باتشكر - مديريت وبلاگ

معلم كلاس ششم

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : یک شنبه 19 بهمن 1393برچسب:, | 10:25 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |